Top

SPALATORIA DE COVOARE AMBIENTAL - TERMENI SI CONDITII

La predarea covoarelor reprezentantului nostru, prin semnarea bonului de comanda recunoasteti ca ati luat la cunostinta si sunteti informati si de acord cu toate conditiile comerciale trecute pe bon (fata / verso ) si a celor de pe site-ul www.spalatoriecovoareiasi.ro.

 

La predarea covoarelor aveti obligatia sa informati reprezentantul nostru de problemele/viciile covoarelor: pete (provenienta ), mirosuri neplacute ( provenienta ), rupturi, decupari, uzura avansata partial sau integral, zone afectate de molii, arsuri etc. In caz contrar nu putem garanta un serviciu de calitate. Daca ne ascundeti viciile covoarelor este posibil sa nu le descoperim integral si astfel sa nu le rezolvam daca aceste probleme pot fi remediate. Daca viciile le descoperim in momentul cand intra covorul la spalat, acel covor va fi returnat fara sa fie spalat si nu se tarifeaza serviciul de spalare. Nu dorim sa raspundem noi de viciile/ problemele vechi ale covoarelor ascunse cu intentie sau fara intentie de client.

 

Dupa o spalare profesionala a unor covoare cu vechime si cu grad mare de murdarire se vad mai pregnant problemele vechi : pete ce initial erau estompate de gradul de murdarire (de praf), uzura avansata in anumite zone sau ros de molii (in acest caz se vede bine urzeala covorului care curatata are alta nuanta decat restul covorului – specific pentru covoare din lana ). Spalatoria de covoare Ambiental nu ofera servicii de reconditionare. Prin covor se intelege orici piesa data la spalat: mochete, traverse,carpete  etc.

 

La predarea covoarelor pe langa nume, adresa si numarul de telefon de contact ( cu respectarea normelor GDPR) bonul de comanda se completeaza cu numarul de covoare, gradul de uzura si problemele specifice declarate de client si semnaturile de predare / primire. Se poate trece si o dimensiune  aproximativa a covoarelor in vederea estimarii costurilor serviciului.

 

Ne rezervam dreptul de a refuza pentru spalare covoarele cu un grad foarte mare de murdarire: pete, fecale, mucegai sau covoare care emana mirosuri pestilențiale.

 

Pentru covoarele cu un grad mare de murdarire sau grad mare de uzura, rupte, putrede aliniatul 6: pt. Covoarele cu grad mare de murdarire se percepe o taxa suplimentara de extraspalare ( a doua spalare sau spalare fata/verso) vezi ” servicii si tarife”. Obligatoriu de specificat pe bonul de comanda daca solicitati acest serviciu.

 

Orice covor cu dimensiune mai mica de 1 metru patrat se va tarifa cu 1 metru patrat.

 

Covoarele  cu ambele laturi  mai mari de 3 metri si mai grele de 40 kg nu le putem spala din motive tehnologice ( centrifugare).

La preluarea covoarelor de catre Dumneavoastra  aveti obligatia de a verifica daca ati primit toate covoarele, daca sunteti multumiti de serviciul prestat de noi, daca sunteti de acord cu plata ce trebuie sa o efectuati conform bonului fiscal si sa semnati pe formularul rosu receptia / confirmarea incheierii comenzii. Nu recomandam depozitarea covoarelor infoliate mai mult de 48/h – desfoliati covorul dupa receptia acestuia. ATENTIE nu lasati folia de plastic la indemana copiilor – PERICOL DE SUFOCARE!  Reclamatiile primite ulterior receptiei covoarelor nu le luam in considerare.

Acest site utilizeaza cookies

View more
Accept