Preluarea covoarelor de la domiciliul clientului

In urma solicitarii telefonice la numarul 0733.92 00 92 putem face programarea preluarii covorului/covoarelor de la domiciliu Dumneavoastra.

Comenzile se vor ridica de la domiciliu respectand cronologia in functie de zona, traseu, trafic si in masura  disponibilitatii Dumneavoastra.

In momentul lansarii telefonice a comenzii se stabileste ziua si intervalul orar cand ajungem la adresa indicata. In principiu in prima parte a zilei ridicam covoare murdare iar in a doua parte a zilei livram covoare curate.

Inainte de a ajunge la domiciliul clientului,colegii nostrii de la transport suna la numarul de telefon lasat pe comanda cu aproximativ 15-20 min. inainte. Daca nu se poate lua legatura cu clientul colegii trec la urmatoarea comanda iar aceasta se anuleaza.

COMANDA lansata telefonic reprezinta ridicarea covoarelor de la usa domiciliului Dumneavoastra si returnarea covoarelor curate la usa domiciliului Dumneavoastra

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pentru covorasele de foarte mici dimensiuni tip: covorase de intrare in apartament din motive tehnologice.

In momentul ridicarii covoarelor acestea trebuie sa fie uscate, fara sa fi fost depozitate in conditii improprii: ploaie, ninsoare, umezeala/mucegai.

Va rugam insistent sa indepartati gunoaiele (de preferat prin maturare) de mari dimensiuni (ex. tigari, coji de seminte, hartii, ambalaje, pietre, etc.) de pe covor inainte de rulare.

Covoarele trebuiesc rulate strans pentru a putea fi transportate catre masina AMBIENTAL.

Deoarece traficul  este tot mai aglomerat, timpul deplasarilor la domiciliul Dumneavoastra se mareste, cu un consum de combustibil tot mai mare.
Aceasta realitate suntem convinsi ca o traiti si Dumneavoastra, de fiecare data cand plecati de acasa catre centrul Iasiului.

Din aceste motive ne vedem obligati sa percepem uneori taxe de transport. Taxa se aplica pe COMANDA.
COMANDA se tarifeaza in functie de distanta de la sediul nostru la domiciliul Dumneavoastra.
Prin domiciliu intelegem usa de la intrare in apartament sau casa fara a intra in incinta locuintei!
In momentul in care faceti COMANDA va dati acordul in cunostinta de cauza cu taxa pe COMANDA aferenta distantei de la sediul nostru pana la domiciliul Dumneavoastra si retur.
Verificati mai jos in ce zona va incadrati si sunati-ne pentru COMANDA, daca sunteti de acord cu tarifele noastre.

                    TAXA DE TRANSPORT:

Astfel am rutat 4 zone geografice pe localitati, cu tarife diferite pe COMANDA, conform celor de mai jos pentru comenzi mai mari de 20 kg ( greutatea totala a covoarelor ce urmeaza a fi spalate/uscate):
ZONA 1: MUNICIPIUL IASI-GRATUIT 
ZONA 2: DANCU, TOMESTI, VLADICENI – 10 LEI/COMANDA
ZONA 3: ARONEANU, SOROGARI, CARLIG, REDIU, VALEA LUPULUI,  URICANI, GAURENI, MIROSLAVA, VALEA ADANCA, HORPAZ, LUNCA CETATUII, HLINCEA,
VISANI, PAUN, HOLBOCA, GORUNI, CHICEREA – 30 LEI/COMANDA
ZONA 4: BARNOVA, BREAZU, CERCU, CIUREA, DUMBRAVA, CIURBESTI,LETCANI–  50 LEI/COMANDA

                 TAXA DE COMANDA MINIMA:

Pentru comenzi mai mici de 20 KG se adauga o taxa suplimentara de transport de 20lei/comanda.

ORICE COVOR MAI USOR DE 3 KG SE TARIFEAZA LA 3 KG

Covoarele se cantaresc si se tarifeaza separat bucata cu bucata, cum de altfel se si spala / usuca. Nu la manunchi.

Tarifele de spalare/curatare covoare pe kg sunt valabile pentru toate tipurile de covoare: sintetice, lana, matase, diverse forme etc

Exemplu 1: pentru zona 4, pentru o comanda de 5 KG pretul total va fi 5KG  x 5 lei + 50lei (tarif zona) + 20 lei (taxa pentru comenzi mai mici de 20 kg) =95 lei

Exemplu 2: pentru zona 1 – municipiul Iasi, pentru o comanda de 7 kg pretul total va fi 7 kg x 5lei + 20 lei (taxa pentru comenzi mai mici de 20 kg) = 55lei

Exemplul 3 : pentru o comanda pe care o aduceti Dumneavoastra la Spalatoriea de covoare Ambiental de 6 kg pretul va fi 6 kg x 4 lei = 24 lei

Daca aveti doar unul sau doua covoare si va este usor sa ajungeti sediul nostru (Calea Chisinaului nr.29 ) nu mai achitati taxa de transport (tur/retur) de 20lei si veti achita doar contravaloarea spalarii la doar 4 lei/kg.

Pentru covoarele cu un grad mare de murdarire se percepe o taxa suplimentara de extra spalare: PRETURI

Contravaloarea serviciilor de spalare, curatare si uscare a covoarelor  se va achita cand intrati in posesia covoarelor Dumneavoastra curate, uscate si parfumate in baza unui BON FISCAL EMIS DE AMBIENTAL, fara sa percepem avans la preluarea covoarelor.

La predarea covoarelor, prin semnarea bonului de comanda, ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu toate conditiile comerciale trecute pe bon (fata / verso ) si inclusiv a celor de pe site-ul www.spalatoriecovoareiasi.ro

Din respect pentru toti clientii nostri ne rezervam dreptul de a refuza pentru spalare covoarele cu un grad foarte mare de murdarire: pete, fecale, mucegai sau covoare care emana mirosuri pestilențiale.

Onoram comenzile in limita capacitatii de transport si in ordinea comenzilor dar sa luati in considerare ca depindem foarte mult de traficul aglomerat si blocajele de pe strazi.

Pentru optimizarea transportului am prefera sa ne dati indicatii cat mai exacte despre pozitia locatiei si sa va gasim la domiciliu conform intelegerii prealabile telefonice.

Daca se stabileste un interval orar de ridicare a covoarelor si beneficiarul nu raspunde la telefon comanda se anuleaza urmand a fi reprogramata.

Daca accesul auto spre locatia de ridicare a covoarelor este greu accesibila (gropi, santuri, lucrari in zona) si avand masina incarcata nu putem ajunge pana la dumneavoastra ne rezervam dreptul de a nu onora comanda. In acesta situatie va asteptam la sediul nostru.

Program

Receptionam sau preluam comenzile dumneavoastra si facem livrari de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 18:00.

Daca ne contactati pentru informatii pe email sau pe pagina de Facebook va rugam sa efectuati comanda telefonic. Doar comenzile confirmate telefonic se iau in considerare si se programeaza.

Va multumim si va garantam servicii la cele mai inalte standarde.